skip to Main Content

AERIS Luchtzuivering is een initiatief van ing. A. (Alex) Spronck. Gedurende zijn carrière als onderhoudsmanager in een ziekenhuis realiseerde hij zich dat complexe luchtzuiveringssystemen op operatiekamers zijn gebaseerd op eenvoudige basisprincipes die ook op kleinere schaal zeer effectief kunnen zijn.

Over AERIS - AERIS Luchtzuivering - A. Spronck

Mensen worden zich steeds meer bewust van de schadelijke effecten van luchtvervuiling. Daarnaast wordt men zich in professionele omgevingen steeds meer bewust van de risico’s die verontreinigingen in de lucht met zich meebrengen in relatie tot bedrijfsprocessen en medische behandelingen.

Diegene die de binnenluchtkwaliteit serieus willen verbeteren, zijn op zoek naar oplossing die aantoonbaar werkt. Niet alleen een goed verhaal. AERIS Luchtzuivering kan middels fijnstofmeting aantonen hoe effectief haar installaties functioneren en heeft zo veel vertrouwen in haar systemen, dat wordt geleverd onder de voorwaarde “niet tevreden = geld terug“. Mocht u tot drie maanden na de installatie toch niet tevreden zijn, dan worden de filterunits kosteloos teruggenomen. Besteedde uren vallen hier niet onder.

Onze systemen zijn eenvoudig, robuust en in eigen beheer gebouwd waardoor een lange storingsloze levensduur wordt gegarandeerd en de aanschafkosten zo laag mogelijk blijven

AERIS Luchtzuivering is partner van Airiginal.

Back To Top