skip to Main Content

Een luchtzuiveringssysteem is een apparaat dat lucht reinigt van schadelijke stoffen zoals stof, pollen, rook, ziekteverwekkers en andere vervuilende deeltjes. Het systeem kan in verschillende soorten en maten worden geleverd en kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals huizen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en meer.

Voordelen van een luchtzuiveringssysteem

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een luchtzuiveringssysteem. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  1. Vermindering van allergieën en astma: Een luchtzuiveringssysteem verwijdert allergenen en irriterende stoffen uit de lucht, wat kan helpen bij het verminderen van allergische reacties en astma-aanvallen.
  2. Verbetering van de luchtkwaliteit: Luchtvervuiling is een groot probleem in stedelijke gebieden. Een luchtzuiveringssysteem kan de luchtkwaliteit verbeteren door schadelijke deeltjes uit de lucht te filteren.
  3. Vermindering van geur: Een luchtzuiveringssysteem kan helpen bij het verwijderen van geuren, zoals houtrook, sigarettenrook en uitlaatgassen.
  4. Verbetering van de slaapkwaliteit: Een luchtzuiveringssysteem kan de lucht in uw slaapkamer zuiveren, wat kan helpen bij een betere nachtrust.
luchtzuiveringssysteem

Soorten luchtzuiveringssystemen

Er zijn verschillende soorten luchtzuiveringssystemen beschikbaar, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten luchtzuiveringssystemen:

  1. HEPA-filter: Een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) filtert kleine deeltjes uit de lucht, zoals pollen, stof en schimmelsporen.
  2. Actieve koolfilter: Een actieve koolfilter verwijdert geuren en gassen uit de lucht, zoals sigarettenrook en kookgeuren.
  3. UV-C-lichtfilter: Een UV-C-lichtfilter gebruikt ultraviolette straling om bacteriën en virussen te doden.
  4. Ionisator: Een ionisator creëert negatieve ionen, die zich hechten aan positief geladen stofdeeltjes, waardoor ze naar de grond zakken en uit de lucht worden verwijderd.

AERIS Luchtzuivering concentreert zich op de systemen 1 en 2 omdat hiermee de beste resultaten worden behaald.

Waarom kiezen voor onze luchtzuiveringssystemen?

Wij bieden luchtzuiveringssystemen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Onze systemen zijn ontworpen om effectief en efficiënt te werken en zijn gemakkelijk te onderhouden. Wij bieden ook uitstekende klantenservice en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Bestel nu uw luchtzuiveringssysteem!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze producten of als u advies nodig heeft bij het kiezen van het meest geschikte systeem in uw situatie.

    Back To Top